Whatsapp ons op: 06 - 22 31 37 61

Vestiging Middelburg en Terneuzen vandaag geopend: 08:00–12:00

Over ons

Zeeland Groentechniek, gevestigd in Middelburg, is een nieuwe speler in de markt van tuin- en parkmachines.
Wij zijn een official dealer van Honda Power Equipment, maar ook alle andere merken zoals Stihl, Husqvarna, Dolmar en Castelgarden kunnen wij leveren!
 
Stukje geschiedenis:
Zeeland Aanhangwagens is opgericht in 2003 en in 2005 kwam daar Zeeland Boten bij. Gevestigt aan de Kleverskerkseweg in Middelburg groeiden we uit van een kleine dealer tot een grote dealer van aanhangwagens en boten in Zeeland. Omdat onze locatie aan de Kleverskerkseweg te klein werd zijn we in 2007 verhuist naar de Uijterschootweg 22 in Middelburg. Op onze prachtige nieuwe locatie konden we de Zeeland Groep Middelburg BV uitbreiden naar drie bedrijven. Zo zijn wij in 2013 zijn we begonnen met Zeeland Groentechniek en zijn we official dealer van Honda tuin- en parkmachines geworden. Dankzij onze goed service, optimale kwaliteit en personeel met verstand van zaken zijn wij nu uitgegroeid tot het bedrijf dat we nu zijn!
 
Onze locatie aan de Uijterschootweg in Middelburg:
 
Wat doen wij:
Zeeland Groentechniek is gespecialiseerd in de verkoop, inkoop, verhuur, onderhoud en reparaties van alle tuin- en parkmachines en aggregaten! Door ons jong en gedreven team zijn continu bezig om u als klant tevreden te houden. 
 
Onze missie:
Elke particuliere en zakelijke klant kunnen voorzien in elke behoefte die met tuinonderhoud te maken heeft. Dit doen wij door het leveren van top-kwaliteit tegen een scherpe prijs. Snelheid van handelen en kennis van zaken zijn kernbegrippen die we dagelijks met plezier en in een goede sfeer invullen voor onze klanten in Zeeland. Wij willen bekend staan als een flexibel, enthousiast en klantvriendelijk bedrijf wat producten levert met een hoge kwaliteit die het werk gemakkelijker of de hobby kwalitatief verantwoord en plezieriger maken. Wij brengen dit tot stand met een team van enthousiast en professioneel (samen)werkende mensen die onze klanten altijd vriendelijk zullen helpen.
 
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?!
Kom gerust eens bij ons langs op de Uijterschootweg 22 in Middelburg of bel met een verkoopspeciaalist op 0118-613659.
 
 
 
 
 
 

Heeft u vragen? U kunt ons bereiken op: 0118-613659 of 0115-552065

Realisatie: Urban-Heroes
Over ons | Zeeland Groen Techniek

Fout

Foutmelding

Recoverable fatal error: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /var/www/zeelandgroentechniek.nl/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 and defined in xmlsitemap_node_create_link() (regel 194 van /var/www/zeelandgroentechniek.nl/httpdocs/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.